Hoe Je Gemakkelijk Gesprekken Krijgt
Met Potentiële Klanten En Ze “JA” Laat Zeggen Tegen Je Premium, Hooggeprijsde Aanbod
- zonder de ander onder druk te zetten of allerlei “verkooptrucs” uit te halen -
DIRECT STARTEN

Vind je het moeilijk om verkoopgesprekken te krijgen?
Of heb je een hekel aan verkopen en weet je niet hoe je het beste kunt reageren op bezwaren?

Ben je ondernemer, coach, trainer, consultant en vind je het moeilijk om verkoopgesprekken en hieruit goed betalende klanten te krijgen?

Of hoor je tijdens verkoopgesprekken vaak bezwaren als: “Ik kan het niet betalen” of “Ik ga er nog even over nadenken/ik moet nog overleggen” en krijg je daarna alsnog een “nee”?

Je bent niet de enige! Veel ondernemers vinden dit moeilijk. En lopen hierdoor letterlijk duizenden euro’s aan inkomsten mis.

Bijna iedere ondernemer die een dure, premium dienst verkoopt (bijvoorbeeld een coachingsprogramma, adviesdienst of wat dan ook), weet hoe moeilijk het is om klanten “ja” te laten zeggen tegen je aanbod.

Een deel hiervan heeft te maken met mindset, een ander deel met vaardigheden en strategie.

Herken jij jezelf hierin?
 • Je voelt je ongemakkelijk bij het onderwerp “verkopen”
 • Je vindt het moeilijk om überhaupt verkoopgesprekken te krijgen
 • Je weet niet goed hoe je een goed verkoopgesprek doet: hoe je opent, wat je zegt, welke vragen je stelt etc. Kortom: je hebt geen specifieke structuur hiervoor.
 • Je vindt het moeilijk om tijdens een verkoopgesprek je aanbod op een duidelijke en aantrekkelijke manier te presenteren
 • En je bent bang om een hoge prijs te vragen voor je aanbod, omdat mensen anders niet van je zullen kopen
 • Je weet niet goed hoe je het beste kunt reageren op bezwaren en haakt af als mensen “nee” zeggen
 • Zoals: “Ik heb er het geld niet voor”, “Ik moet nog overleggen” of “Ik ga er nog even over nadenken”.
 • Door dit alles mis je nieuwe opdrachten en klanten en hierdoor een kans op aanzienlijk meer inkomen.

Ik begrijp hoe je je voelt. In het verleden had ik zelf geen gerichte strategie om verkoopgesprekken te krijgen. En als ik een verkoopgesprek had, dan ging dit vaak “wel aardig”, maar had ik hiervoor geen specifieke aanpak. Waardoor relatief veel gesprekken in een “nee” eindigden.

Ik had geen specifieke gespreksopening. Geen lijst met vragen die ik wilde stellen. Geen goede manier om mijn aanbod te presenteren. En ik wist niet hoe ik het beste kon reageren op bezwaren.

Kortom: ik deed eigenlijk maar wat. En voelde me onzeker over mijn verkoopvaardigheden en mezelf. En zag hierdoor op tegen een volgend gesprek.

Dit is ook wat ik van ondernemers hoor. Ze hebben geen strategie om structureel, telkens weer nieuwe verkoopgesprekken te krijgen. En ze weten vervolgens niet hoe ze deze het beste kunnen doen en ervoor zorgen dat klanten “ja” zeggen tegen hun aanbod.

Hoe kun je dit het beste aanpakken en oplossen?

De oplossing is om gratis 'strategiesessies' aan te bieden en hierdoor aan je potentiële klanten je waarde te laten zien…… zonder al je kennis gratis weg te geven.

Weten hoe je strategiesessies krijgt en doet, is wat vandaag de dag het verschil maakt bij het krijgen van goed betalende klanten voor je beste en hooggeprijsde diensten.

Elke dag zijn er mensen online op zoek naar jouw producten of diensten. Als je niet weet hoe je met hen in gesprek komt, dan gaan ze naar je concurrent. Die wellicht niet alleen minder goede kwaliteit levert als jij, maar ook nog eens hogere prijzen vraagt. Dat is frustrerend.

Het goede nieuws is dat iedereen dit kan leren. Jij ook. Net zoals ik dit stap voor stap heb geleerd. Ik ben namelijk niet geboren met deze kennis en vaardigheden. Iedereen kan dus leren hoe klanten "ja" tegen je zeggen.

DIRECT STARTEN
Toegang Via Besloten Membership Site & Wat Je Gaat Leren:
Je krijgt direct toegang tot alle modules van het programma, zodat je meteen kunt beginnen. Dit gebeurt via een besloten membership site, waarvoor je een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord krijgt.
Je houdt levenslang toegang, zodat je altijd dingen kunt terugkijken indien nodig.
Hieronder vind je een aantal hoofdlijnen van het programma. Verderop vind je de complete inhoud.
Dit Is Wat Je Gaat Leren
 • Je ontdekt de exacte stappen hoe je veel strategiesessies krijgt EN hoe je hieruit veel goedbetaalde klanten krijgt
 • Je leert hoe je alleen maar in gesprek gaat met hoog gemotiveerde mensen, die bereid zijn om voor je diensten te betalen. In plaats van tijd te verspillen aan mensen die nooit van je gaan kopen en je alleen maar energie kosten.
 • De exacte inhoud van je verkoopgesprek van A tot Z. Inclusief een goede opening, welke vragen je stelt en hoe je je aanbod doet
 • Hoe je omgaat met zelfs de meest moeilijke bezwaren.
 • Concreet: je leert stap voor stap hoe potentiële klanten “ja” zeggen tegen je premium aanbod. Zonder dat je “verkoperig” overkomt of de ander onder druk zet.
 • Je hebt hierdoor de zekerheid dat je altijd genoeg verkoopgesprekken hebt en hieruit klanten krijgt, waardoor je geen stress en onzekerheid hebt over de hoogte van je inkomen en het wel of niet kunnen betalen van je rekeningen
 • Je hebt dus altijd de zekerheid van genoeg inkomen, waardoor je zekerheid en vrijheid krijgt in je bedrijf en als ondernemer
 • Anderen zien je als een voorbeeld, omdat je precies weet hoe je verkoopgesprekken krijgt en succesvol doet in de praktijk

Weten hoe je meerdere keren per week succesvol strategiesessies krijgt EN doet, geeft je stabiliteit en zekerheid in je bedrijf. En rust en zelfvertrouwen, waardoor je meer impact maakt met dat wat je het liefste doet.

DIRECT STARTEN
Inhoud van het programma:
succesfactoren, strategie & aanbod

Je leert waarom strategiesessies goed werken. Je krijgt de 6 succesfactoren die telkens weer leiden tot nieuwe, goedbetalende klanten. En welke 10 FOUTEN je moet vermijden die voor lage conversie zorgen.

 • Waarom je gemakkelijk een hoog geprijsd aanbod kunt doen.
 • Het stap voor stap proces van strategiesessies en hoe je hierdoor altijd voldoende klanten hebt.
 • Hoe je de inhoud van je gesprek bepaalt, waardoor klanten razendsnel vertrouwen in je krijgen.
 • Hoe je bepaalt wat je voor welke (hoge) prijs gaat aanbieden, zonder klanten hiervan schrikken.
 • Hoe je een aantrekkelijke naam kiest voor je premium aanbod, waardoor klanten sneller “ja” zeggen.
 • Hoe je dit aanbod “verpakt”, waardoor het ook een “premium” uitstraling krijgt.
 • Hoe klanten je gaan vertellen dat jouw gesprekken in positieve zin anders zijn.
veel aanmeldingen krijgen voor je strategiesessies

Het is belangrijk om te weten hoe je een strategiesessie cq. verkoopgesprek goed doet, qua voorbereiding, inhoud, aanbod etc. Maar daarvoor moet je wel weten hoe je deze gesprekken uberhaubt krijgt. Je leert 10 manieren om gesprekken te krijgen, waardoor je nooit zonder gesprekken en altijd weet hoe je nieuwe klanten krijgt. Dus proactief gesprekken krijgen in plaats van reactief afwachten.

 • Creëren van een wervende naam en titel voor je strategiesessies, waardoor je veel gesprekken krijgt.
 • 10 manieren om strategiesessies te krijgen, zodat je NOOIT zonder gesprekken zit en altijd de zekerheid hebt van nieuwe klanten.
 • Inclusief kant en klare templates om zelf in te vullen voor mails, aanvragen, eigen acquisitie (je kunt direct aan de slag).
 • En één manier die nog bijna niemand gebruikt (en die heel persoonlijk is, snel en gemakkelijk te doen en mega goed scoort).
 • Hoe je met de juiste mensen in gesprek komt (en je geen tijd verspilt aan mensen die toch nooit van je gaan kopen).
 • Hoe je vaak voor het gesprek al kunt voorspellen of iemand wel of niet van je gaat kopen.
je premium aanbod verkopen

Je leert hoe je tijdens je gesprek je premium, hooggeprijsde aanbod verkoopt. Je krijgt een kant en klare gespreksstructuur voor je complete gesprek van A tot Z. Hierdoor neem je direct de leiding in je gesprek en leer je klanten "JA" zeggen tegen je aanbod. Ook als dit een paar duizend euro is. Dit is bijna letterlijk goud waard, je kunt dit namelijk altijd gebruiken, telkens weer, in allerlei situaties. Zo wordt je een expert in strategiesessies en verkoopgesprekken.

 • Hoe je voorafgaand aan je gesprek motivatie verhoogt en mensen al stappen laat zetten om later “ja” te zeggen tegen je premium aanbod.
 • De exacte vragen die je tijdens een gesprek stelt + scripts voor je complete gesprek (dit werkt echt uitstekend).
 • Eén simpele zin van 5 woorden, waardoor je van de ander toestemming krijgt om je premium aanbod te doen.
 • De beste manier om je aanbod te presenteren en de klant te overtuigen van de waarde hiervan.
 • Hoe je ervoor zorgt dat de ander snel beslist, zonder druk uit te oefenen of “trucs” uit te halen.
omgaan met alle mogelijke bezwaren

Je krijgt de exacte, uitgewerkte, reacties op alle voorkomende bezwaren. Dat klinkt veel, maar alle bezwaren zijn in feite terug te herleiden naar de volgende “hoofdbezwaren”: "Ik kan het niet betalen / ik heb er het geld niet voor", "Ik heb geen tijd / dit is niet het juiste moment", "Ik moet eerst nog overleggen" of "Ik ga er nog even over nadenken".

 • Hoe je de kans om überhaupt een bezwaar te krijgen aanzienlijk verkleint. Dit maakt het krijgen van de opdracht vele malen gemakkelijker.
 • Op een natuurlijke, ontspannen manier omgaan met bezwaren. Zonder dat de ander zich onder druk gezet voelt.
 • Eén zin die je altijd kunt gebruiken om achter het échte bezwaar te komen (bovenstaande bezwaren zijn vaak rookgordijnen om iets anders te verbloemen). Waarmee je de wederzijdse connectie verdiept en het vertrouwen dat de ander heeft in jou versterkt.
 • Hoe je van tevoren weet wat iemand tegen zijn/haar partner gaat zeggen bij de reactie: “Ik ga nog even overleggen”. En hoe je voorkomt dat er tijdens dit overleggen (extra) bezwaren naar boven komen.
gesprekken
effectief opvolgen

Gebrekkige opvolging is één van de meest voorkomende redenen voor het niet doorgaan van een opdracht. Het is daarom belangrijk om dit goed te doen.

 • Het beste moment om je gesprek op te volgen, zodat de kans op succes zo groot mogelijk is.
 • Hoe je iemand snel kunt laten beslissen, ook al zegt hij/zij: “Bel me maar over ongeveer 2 weken”.
 • Op een confronterende, directe maar respectvolle manier te reageren op blijvende bezwaren, waardoor je alsnog de opdracht kunt krijgen (dit doet bijna niemand en maakt een groot verschil in je gesprekken).
 • Hoe je van iemand bij het niet ingaan op je premium aanbod, toch een betalende klant kunt maken. En je zo de kans op een nieuwe,  toekomstige aankoop met 70% vergroot.
DIRECT STARTEN
dit is wat je krijgt met Het
"Scoren Met Strategiesessies" programma
 • Stap voor stap praktische online training, met daarin de exacte strategie en manier om verkoopgesprekken te krijgen én doen. En hieruit klanten krijgen voor je premium aanbod.
 • Direct en levenslang toegang via besloten membership site.
 • Te volgen op laptop, desktop, tablet en mobiele telefoon.
 • Video (mp4), audio (mp3) en PDF documentatie van iedere module.
 • Ook te downloaden voor offline gebruik, je bent dus niet afhankelijk van een internetverbinding.
 • Praktische templates voor mails, uitnodigingen, bevestigingen etc. En kant en klare scripts voor je totale gesprek.
 • Exacte reacties op alle bezwaren die je krijgt (8x A4).
 • 1 jaar toegang tot besloten Facebook groep, voor antwoord op al je vragen en feedback op de opdrachten.
3 BONUSSEN
t.w.v. € 1.044,- Als Waardevolle Aanvulling Op Dit Programma
Maar ik maak het nog interessanter voor je door deze bonussen toe te voegen...
Dit zijn waardevolle aanvullingen, die zorgen voor nog meer gesprekken en de beste resultaten. Inclusief een 1-op-1 gesprek met Dennis waarin je feedback krijgt op jouw gesprek. En de mogelijkheid om altijd vragen te stellen in een besloten groep, die Dennis persoonlijk beantwoord.

Je krijgt de volgende 3 bonussen:
BONUS 1
Online Training
"Video Leads"
t.w.v. € 297,-
Krijg nog meer strategiesessies d.m.v. het maken en sturen van persoonlijke videoboodschappen. Dit is een unieke bonus, omdat nog bijna niemand deze methode hanteert.
BONUS 2
1-Op-1 Gesprek
Oefenen Verkoopgesprek
Met Dennis t.w.v. € 350,-
We oefenen jouw verkoopgesprek en je krijgt hierop de beste feedback. Ook ontvang je achteraf een opname, zodat je zelf ook kunt terugkijken en bestuderen wat je hierin doet. Dit versnelt je lering en groei.
BONUS 3
Besloten Facebook Groep Om Al Je Vragen Te Stellen  t.w.v. € 297,-
Je krijgt daarnaast een jaar lang toegang tot een besloten Facebook groep, waarin je je voortgang kunt delen en vragen kunt stellen. Ik zal deze dan persoonlijk beantwoorden.
Aanzienlijk Meer Inkomen Door Je Premium Aanbod te Verkopen

De waarde van je premium aanbod kan vaak oplopen tot duizenden euro’s. En is vaak de manier om jouw klanten op de best mogelijke manier te helpen. Al dan niet gecombineerd met veel persoonlijke tijd van jou. Het is jouw manier van hulp (in de vorm van je product of dienst) dat de meeste impact maakt voor de klant.

Daarom vraag je hier ook een premium vergoeding voor die, afhankelijk van je aanbod, een aanzienlijk deel van je inkomen bepaalt. Een goed premium aanbod kan je per opdracht meer dan
€ 3.000,- opleveren
. Strategiesessies zijn dé manier om dit te realiseren.

Dit praktische programma geeft je niet alleen 10 manieren om deze gesprekken te krijgen, maar leert je ook stap voor stap hoe je ze doet. Met exacte scripts, zodat je precies weet wat je moet zeggen.

Dit is één van de belangrijkste vaardigheden om als ondernemer te hebben. Zonder nieuwe gesprekken met potentiële klanten staat je bedrijf stil.
Deze methode zorgt ieder jaar voor minimaal € 50.000,- aan inkomen in mijn eigen bedrijf. En vaak veel meer.

Dit kan voor jou ook zo werken, als je hiervoor een goede strategie hebt en de vaardigheden leert om deze gesprekken te voeren. Dit programma helpt je hier stap voor stap bij.

DIRECT STARTEN
Investering

Kiezen voor dit programma vereist een investering in tijd, energie en geld. Je kunt ervoor kiezen om in 3 maandelijkse termijnen te betalen. Betaal je ineens, dan krijg je € 40,- korting. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Na je aanmelding krijg je direct toegang tot de complete training. Je ontvangt je inloggegevens per mail, inclusief een digitale factuur voor je administratie. De mail bevat ook info over hoe je zo goed mogelijk kunt starten, uitleg over de membership site en een link naar de besloten Facebook groep voor het stellen van al je vragen.

Maak hieronder je keuze voor betaling ineens of in 2 maandelijkse termijnen.

 • COMPLETE PROGRAMMA 
 • Betaling in 3 maandelijkse termijnen van slechts
€ 179,-
 • Uitgebreide praktische training
 • Direct en levenslang toegang
 • Kant en klare templates & exacte scripts
 • Training "Video Leads" t.w.v. € 297,-
 • 1-op-1 oefenen van je verkoopgesprek + opname
 • 1 jaar antwoord op al je vragen
 • COMPLETE PROGRAMMA 
 • Betaling in 1 termijn van slechts
€ 497,-
 • Uitgebreide praktische training
 • Direct en levenslang toegang
 • Kant en klare templates & exacte scripts
 • Training "Video Leads" t.w.v. € 297,-
 • 1-op-1 oefenen van je verkoopgesprek + opname
 • 1 jaar antwoord op al je vragen
Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Als jouw vraag er niet bij staat, stel deze dan gerust via mail of chat. Ik vind het belangrijk om al je vragen uitgebreid te beantwoorden. Het is immers belangrijk  voor je. Afhankelijk van je vraag krijgt je binnen 2 werkdagen een reactie via mail of telefoon.

V: "Ik zit in een specifieke niche - werkt dit programma ook voor mij?"

A: Het maakt niet uit of je een specifieke niche hebt of niet. Meest belangrijk is dat er vraag is naar wat je doet - dat er genoeg potentiële kopers zijn om een winstgevende onderneming omheen te creëren.

Daarnaast leer je universele, algemene dingen over marketing en verkoop die van toepassing zijn in iedere niche en markt. Deze dingen worden iedere dag, wereldwijd met succes toegepast. Ook in jouw specifieke niche :-)
V: "Ik wil niet dat dit weer iets is waar ik mee start en er vervolgens (te) weinig mee doe"

A: Dat wil ik ook niet! Mijn doel is hetzelfde als dat van jou: ervoor zorgen dat je leert hoe je telkens weer nieuwe klanten krijgt. Dit gebeurt niet zonder dat je je hiervoor inzet en het programma volledig volgt. "Scoren Met Strategiesessies" geeft je alles wat je hiervoor nodig hebt. Inclusief praktische, stap voor stap modules. En antwoord op al je vragen via de besloten Facebook groep.

V: "Hoe snel krijg ik toegang nadat ik besteld heb?"

A: Na je bestelling krijg je direct toegang. Je krijgt hiervoor meteen een mail met daarin een link naar de beveiligde membership site. Waarna je met je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord kunt inloggen.

V: "Hoe lang houd ik toegang tot de trainingen?"

A: Je houdt levenslang toegang tot de online trainingen ("Scoren Met Strategiesessies" en de bonus training "Video Leads"). Beide trainingen zijn te vinden in je membership omgeving. Waarbij je tevens alle inhoud kunt downloaden voor offline gebruik, zodat je niet afhankelijk bent van een internetverbinding om dit te volgen.

V: "Wat als ik niet zo goed ben in het ondernemen van actie?"

A: Het is belangrijk dat je zelf aan de slag gaat, ik kan dit niet voor je doen. Ik doe er echter alles aan om het je zo gemakkelijk en praktisch mogelijk te maken. Met gerichte opdrachten, templates, instructies, feedback en antwoord op je vragen. Ik hoop dat dit voldoende is om jou in de actiemodus te krijgen, waarbij de keuze om dit ook daadwerkelijk te doen altijd bij jou ligt.

V: "Geef je een garantie?"

A: Jazeker. Ik garandeer dat als je blijft doen wat je doet, je dezelfde resultaten blijft krijgen. Met dit in het achterhoofd, garandeer ik ook dat wat ik je leer 100% werkt. En dat actie altijd leidt tot resultaat.

Maar dat als je op voorhand al een reden hebt om hieraan te twijfelen, dan is het misschien niet verstandig om met het programma te starten. Omdat deze energie en gedachten vaak niet de beste resultaten geven.

En wat we uit ervaring weten, is dat als mensen naar een reden zoeken waarom iets niet werkt, ze die vaak ook vinden. Als je er met 100% goede motivatie instapt, dan leidt dat in bijna alle gevallen tot succes.

V: "Wat als ik niet tevreden ben?"

A: Als je niet tevreden bent over de aangereikte kennis en toepasbaarheid, dan heb je binnen 60 dagen recht op een volledige terugbetaling van je investering. Voorwaarde is echter wel dat je laat zien dat je de materie in de praktijk hebt toegepast.

Op deze manier willen wij een selectie maken van mensen die serieus met het programma aan de slag gaan, in plaats van naderhand relatief gemakkelijk vragen om een teruggave van hun investering (je zou er versteld van staan hoe vaak dit in de praktijk voorkomt. Dit willen we hiermee voorkomen).

Investering
 • COMPLETE PROGRAMMA 
 • Betaling in 3 maandelijkse termijnen van slechts
€ 179,-
 • Uitgebreide praktische training
 • Direct en levenslang toegang
 • Kant en klare templates & exacte scripts
 • Training "Video Leads" t.w.v. € 297,-
 • 1-op-1 oefenen van je verkoopgesprek + opname
 • 1 jaar antwoord op al je vragen
 • COMPLETE PROGRAMMA 
 • Betaling in 1 termijn van slechts
€ 497,-
 • Uitgebreide praktische training
 • Direct en levenslang toegang
 • Kant en klare templates & exacte scripts
 • Training "Video Leads" t.w.v. € 297,-
 • 1-op-1 oefenen van je verkoopgesprek + opname
 • 1 jaar antwoord op al je vragen
Ben Jij Klaar Voor Meer Premium Klanten?
Ik heb je de waarde van dit programma zo goed mogelijk uitgelegd. En weet wat dit voor jou in positieve zin kan betekenen.

En hoop dat je het gevoel hebt dat je mij kunt vertrouwen, om je te helpen bij het creëren van jouw succes.

De afgelopen jaren heb ik veel tijd, geld en energie gestoken om tot dit programma te komen, in de vorm hoe het nu is. Door het volgen van veel trainingen. En vooral door het testen van manieren, kennis en methodieken in de praktijk. En dit vervolgens bij te schaven, aan te passen naar wat het best werkt. Je krijgt dus mijn beste kennis, coaching en feedback.

Als je nog steeds twijfelt, bedenk dan dat je nu op een kruispunt staat. Je kunt ervoor kiezen om het op je huidige manier te doen. Waarbij je dan waarschijnlijk dezelfde resultaten zal krijgen.

Maar je weet dat dit je niet verder brengt. Je situatie blijft hierdoor onveranderd. Vandaag, morgen, volgende week en langer....

Of je kunt kiezen voor verandering. Voor groei. Buiten je comfortzone, maar wat je het meeste gaat brengen.

Welke impact wil jij gaan maken?

Welk verschil wil jij gaan maken?

Welke nieuwe mogelijkheden en mensen wachten er op je?

Dit programma gaat je helpen.

Ik geloof in jou!

Warme groet,
Dennis J. Jansen
Mindset, Marketing & Sales Expert
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..