Optimaliseer Je Marketing- En Verkoopresultaten Door Gerichte, Persoonlijke Coaching

Voor ambitieuze ondernemers, MKB bedrijven en verkopers die hun resultaten aanzienlijk willen verbeteren bieden we gerichte coaching en mentoring. Hierdoor geef je een versnelling aan je groei. Dit bevat een combinatie van kennis en implementatie, de beste resultaten ontstaan immers vanuit het ondernemen van actie.

Persoonlijke Marketing- En Verkoopcoaching

Klaar om je bedrijf en resultaten naar een hoger niveau te tillen?

Wilfred Heesakkers
 - Condair

"Dennis heeft een 3 daagse verkooptraining verzorgd. De resultaten en met name inzichten m.b.t. voorbereiding, scriptopbouw en gebruik en vraagstelling zijn als zeer waardevol ervaren. Dennis is hierin als kundig, betrokken, empathisch en inventief ervaren in zijn training en begeleiding. Een aanrader!"

Jacqueline Versteeg
 - Ondernemer

"Mijn aftersales na een gratis online cursus ging fantastisch. Ik heb ongeveer € 5.000,- euro omgezet.

Ik vind het véél leuker dan ik dacht en ben er goed in. Het voelt inderdaad helemaal niet als verkoperig. Mijn conversie zit zelfs rond de 70%."


Ludolph van Lynden
 - Ondernemer

“Dennis, je heb mij overtuigd om meteen het geleerde in de praktijk te brengen, vooral door je makkelijke, open en toegankelijke manier van presenteren; zeer veel dank. Ik kan Dennis daarom van harte aanbevelen!”


Dit is NIET voor iedereen. voldoe jij HIERAAN?

Ondernemer of MKB'er

Bereid Om Tijd Vrij Te Maken

Bereid Om Te Investeren

Coachbaar en Open Voor Groei

Jouw Persoonlijke Coaches

Ons team bestaat uit 2 coaches: Dennis en Dorcas. Allebei geven we diverse trainingen en coaching op het gebied van marketing en mindset. We geven daarnaast ook samen in-company communicatietrainingen aan bedrijven.

Dennis Jansen

Marketing & Mindset Succescoach

Dorcas van der Smissen

Marketing & Mindset Succescoach

HOE WE TE WERK GAAN:

STAP 1: IN KAART BRENGEN HUIDIGE SITUATIE

Er wordt gestart met een uitgebreide analyse van de huidige en gewenste situatie. Kansen en aan te pakken punten worden omschreven en we maken een uitdagend (en realistisch) plan om meer klanten en omzet te krijgen.

STAP 2: GERICHTE PLANNING EN ACTIEPUNTEN

We bepalen vervolgens hoe de komende periode eruit gaat zien m.b.t. het overdragen van kennis en het implementeren van actiepunten hiervoor. En wie wat gaat doen. Op deze manier ontstaat er een duidelijke focus.

STAP 3: UITVOER EN ACCOUNTABILITY

In deze fase wordt gestart met de daadwerkelijke uitvoer van de omschreven actiepunten. Hierbij zit gerichte coaching, mentoring of zelfs uitvoer, waarbij we elkaar m.b.v. de gemaakte planning ook accountable houden voor het realiseren hiervan.

STAP 4: FEEDBACK EN EVALUATIE

Zowel tijdens als na afloop van het gehele traject wordt er geëvalueerd en bijgestuurd waar nodig. Hierdoor blijven we allemaal continue gefocust en krijg jij als klant het beste eindresultaat.

STAP 5: WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS JIJ DAT BENT

Wij zullen ons altijd maximaal inspannen om de resultaten te behalen die voor jou belangrijk zijn. En zijn daarom pas tevreden als jij dat bent.

Klaar voor groei? Plan dan nu jouw gratis kennismakingsgesprek