Dennis Jansen

In categorie: Strategie

40 manieren om nieuwe klanten te werven

Veel ondernemer en verkopers worstelen met het binnenhalen van nieuwe klanten. Ze hebben vaak een paar manieren om met nieuwe klanten in contact te komen, maar zien door drukte, stress of onwetendheid niet dat er nog zoveel andere manieren zijn.

In dit gratis e-book vind je 40 manieren om nieuwe klanten te werven, inclusief een toelichting hierop. Op deze manier wil ik je aan het denken zetten over de huidige methodieken die je op dit gebied gebruikt en hoe dit beter kan.

Vanzelfsprekend zal niet ieder kanaal voor jou even interessant en toepasbaar zijn. Maak dan ook een keuze uit de manieren die voor jou het meest van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Op de laatste pagina geef ik je een aantal tips, over hoe je na het lezen van dit e-book het beste te werk kunt gaan.

Direct gratis aanvragen

Je kunt het e-book gratis aanvragen op deze pagina.


GRATIS: "Verkopen Zonder Te Verkopen"

Veel ondernemers en verkopers vinden verkopen vaak nog "spannend" of moeilijk, wat ten koste gaat van het aantal opdrachten en hun omzet.

Dit e-book geeft je praktische tips en methodieken om op een meer ontspannen manier te verkopen. Zonder "verkoperig" over te komen. Onmisbaar voor iedere ondernemer en verkoper.

GRATIS: "Verkopen Zonder Te Verkopen"

Ook interessant:


Laat een reactie achter


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hi Dennis,
  Ik ben niet op Facebook noch op Twitter. Hoe kan ik je e-boek ontvangen?
  Hartelijke groet uit Mallorca
  Brigitte

 2. Beste Dennis,

  Ik ben geen fan van het betaalsysteem voor je ‘gratis’ ebook. Ik doe namelijk niet aan Twitter of Facebook. Is er een andere manier om het ebook in mijn bezit te krijgen ?

  Met vriendelijke groet,

  Arjan Sijes

 3. Hoi Dennis,
  Ik bewonder het enthousiasme in jou om jouw expertise met andere te delen. Om ze ook het uiterste te laten halen uit hun contacten en ze tips meegeeft om succes te behalen. Bedankt voor het e-boek, dit ga ik met mijn collega’s delen:-)
  groetjes,
  Janet

  1. Graag gedaan Janet, bedankt voor je positieve reactie, fijn. Kun je eens laten weten welke tip je het meest aanspreekt of welke je specifiek in de praktijk gaat brengen?

 4. zelfde probleem als brigitte, maar wel op linkedin. Hoe kan ik je e-boek ontvangen? Ik ben erg geinteresseerd want heb al veel waardevolle tips van je in praktijk gebracht.

  1. Bedankt voor je reactie Rolien, ik heb je zojuist een mail gestuurd. Welke tip was voor jou het meest waardevol en doeltreffend?

 5. Dag Dennis,
  Ik word van de positieve reacties wel nieuwsgierig. Ben bezig met de voorbereidingen om als ZZP-er te starten. Zou ik het e-book misschien mogen ontvangen?

  Groeten, Gerda

 6. Hi Dennis,
  Ik heb je link op mijn LinkedIn pagina geplaatst en je e-boek gelezen. Prima tips! Ik ga het dit weekend nog eens aandachtig doorlezen, de 3 tips er uithalen en mijn nieuwe doelen zetten. 😉 Dank voor de inspiratie en motivatie!
  Tot spoedig.
  Hartelijke groet uit Mallorca,
  Brigitte

 7. Dennis,
  Hartelijk dank voor dit complete overzicht. Op zich geen nieuwe zaken wat mij betreft echter het feit dat hier alles bij elkaar staat maakt het waardevol.
  Mvgr. Alex Söntgerath

 8. Beste Dennis, toplijst met een duidelijk overzicht van de vele manieren om tegenwoordig nieuwe klanten te zoeken en te vinden! Zelf pas ik tip 3 zo vaak mogelijk toe, want ieder extra contact zorgt dat de tijd en kosten die ik al gemaakt heb om bij mijn eigenlijke afspraak te komen, nog beter wordt benut.

  Met tip 23 ben ik ook bezig. Niet alleen om er uiteindelijk opdrachten uit te krijgen, maar vooral ook om ervaring op te doen met en het verbeteren van mijn pitch. De contacten zijn vrijblijvend, maar ik krijg toch veel inzicht in mijn doelgroep.

  Groet,
  Rudi

 9. Bedankt Dennis,

  Boeiend je boek, heel inspirerend!
  Ik lees het nog steeds en droom ik al over evenementen, discussies, nieuwe flyer, etc.
  Lijkt me een heel goed idee om gerichter te gaan werken, ik krijg er meer plezier in.
  Ik ben benieuwd voor de wekelijks e-zine, wat houd dat in?

  Zelf werk ik ook aan presentaties via video’s en korte films. Op
  dit moment ben ik meer markt aan het creëren voor de ‘pitch op film’ vooral voor
  startende ondernemers.
  Een paar voorbeelden zijn op onze website te zien:
  http://windkrachtfilms.nl/

  Weer dank voor alles, veel plezier, hartelijke groeten en tot de volgende keer,
  Montse

 10. Dag Dennis,

  De reacties die ik lees over je e-book wekken mijn interesse.
  Kan ik op een andere manier dan via twitter/facebook toch de inhoud
  van je e-book verkrijgen. Alvast bedankt.
  Groeten,

  Guus de Vries

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}