Dennis Jansen

In categorie: Verkoopgesprek

Hoe je je impact kunt vergroten door goed gebruik van je stem

Onze stem is een belangrijk communicatiemiddel bij het proces van klanten werven. Je gebruikt deze immers aan de telefoon, in een persoonlijk gesprek, bij een presentatie, voor een video-opname, in een webinar etc.

De manier waarop je je stem gebruikt is sterk bepalend voor de manier waarop je je boodschap overbrengt en de impact hiervan. Deze week heb ik een interview met Jeanine Branderhorst van Instemmend. Zij is, samen met haar businesspartner Gertie Savelkoul, gespecialiseerd in het effectief gebruiken van je stem, om je boodschap krachtig en doeltreffend over te brengen.

In het video-interview van deze week vertelt Jeanine meer over het gebruiken van je stem, inclusief tips hiervoor.

Bekijk het video-interview met Jeanine:

Download het interview in mp3 formaat via deze link (rechter muisknop "Opslaan als...").

Beluister het interview (audio):


GRATIS: "Verkopen Zonder Te Verkopen"

Veel ondernemers en verkopers vinden verkopen vaak nog "spannend" of moeilijk, wat ten koste gaat van het aantal opdrachten en hun omzet.

Dit e-book geeft je praktische tips en methodieken om op een meer ontspannen manier te verkopen. Zonder "verkoperig" over te komen. Onmisbaar voor iedere ondernemer en verkoper.

GRATIS: "Verkopen Zonder Te Verkopen"

Ook interessant:


Laat een reactie achter


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hoi Dennis,

    Leuke video met toch wel wat bruikbare tips! o.a. met het spreken met microfoon (je mond niet sluiten). Donderdag ben ik weer aan de beurt in Volendam voor een grotere groep met microfoon, dus deze tip neem ik zeker mee. Ook het over de buik ademen en langzamer spreken is voor mij een aandachtspunt, zeker in een presentatie!

    Dank je wel,

    gr Daphne

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}