Online trainingen

Met deze praktische online trainingen zorg je ervoor dat je razendsnel op de hoogte bent van de beste manieren om je bedrijf te laten groeien en meer resultaat te halen uit je (online) marketing- en verkoopactiviteiten.

Iedere training zit boordevol praktische tips, voorbeelden en templates die je direct kunt toepassen. Bespaar jezelf veel tijd en moeite door het niet zelf uit te zoeken en kies hieronder de online training van je voorkeur.

Stap-voor-stap manieren, praktische tips en strategieën om meer klanten te krijgen.

Scoren Met Strategiesessies

Hoe je succesvol strategiesessies krijgt én doet. En zo aanzienlijk meer opdracht krijgt.

Succesvolle Salesgesprekken

Verkoper of accountmanager? Hierdoor krijg je meer klanten en omzet uit je verkoopgesprekken.

Omgaan Met Bezwaren

Weten hoe je moet reageren op bezwaren? Deze training geeft je alles wat je nodig hebt.

Webinar Expert

Weten hoe je uit ieder webinar nieuwe klanten krijgt? Leer stap voor stap hoe je dit doet.

Winnende Offertes

Meer opdrachten uit offertes krijgen? Leer het hier: van aanvraag tot opdracht.

Video Leads

Meer klanten via video-boodschappen. Onderscheid je door deze opvallende methode.

Meer over deze online marketing cursussen vind je hieronder

Scoren Met Strategiesessies

Leer stap voor stap hoe je telkens weer nieuwe verkoopgesprekken krijgt én doet. Op deze manier heb je altijd genoeg klanten en ben je zelfverzekerd in je gesprekken. Speciaal voor ondernemers die het moeilijk vinden om in gesprek te komen met potentiële klanten. Bekijk alle info over deze praktische online training via de button hieronder.

Succesvolle Salesgesprekken

Voor verkopers en accountmanagers die het gevoel hebben dat ze meer uit hun verkoopgesprekken kunnen halen. Je leert stap voor stap hoe je een goed verkoopgesprek houdt, inclusief opening, het stellen van de juiste vragen, presentatie van je aanbod, omgaan met bezwaren en opvolging na afloop. Bestel deze praktische online training nu.

Omgaan Met Bezwaren

"Geen tijd", "Te duur", "De concurrent is goedkoper". Herkenbaar? Het kunnen omgaan met bezwaren is één van de belangrijkste vaardigheden om te hebben. Je leert hoe je omgaat met bijna ieder denkbaar bezwaar en hierdoor meer opdrachten krijgt. Op deze manier ben je meer zelfverzekerd in je gesprekken.

Webinar Expert

Webinars zijn de ideale manier om in relatief korte tijd je kennis te delen met een grote groep van geïnteresseerden. En een uitstekende manier om mensen enthousiast te maken over je product of dienst. Deze online training geeft je alle stappen om succesvol webinars te geven. Klik op de button hieronder voor meer info en om deze training te bestellen.

Winnende Offertes

De inhoud van je offerte is sterk bepalend voor het wel of niet krijgen van een nieuwe opdracht. Je leert stap voor stap hoe je offerte-aanvragen omzet in opdrachten en hoe je je offertes succesvol opvolgt. Inclusief handige templates voor alle communicatie voor, tijdens en na het offerte-traject. 

Video Leads

Krijg nieuwe klanten door het sturen van persoonlijke videoboodschappen. Dit is een manier die nog maar weinig ondernemers en bedrijven toepassen. Als jij dit gaat doen, dan onderscheid je je direct van je concurrenten en je boodschap valt op. Start daarom nu met "Video Leads".

Katleen van Landschoot - De Copywriter

"Ik ben van nature best kritisch en moet echt overtuigd zijn voordat ik iemand aanraad. En dat doe ik bij Dennis. Hij is een coach die écht begaan is, die anders is dan anderen. Hij brengt echt resultaat. Dus als je echt stappen wil maken, dan raad ik aan om contact op te nemen."

Wilfred Heesakkers - Condair

"Dennis heeft een 3 daagse verkooptraining verzorgd. De resultaten en met name inzichten zijn als zeer waardevol ervaren. Dennis is hierin door elke cursist en gehele groep als kundig, betrokken, empathisch en inventief ervaren in zijn training en begeleiding. Een aanrader!".